Hľadá sa recept na energetickú diétu - Hollan, Vojtech
Už pol roka platí pre majiteľov a správcov budov povinnosť zabezpečiť pre budovy energetický certifikát. Snaha šetriť energiu a znížiť ekologickú záťaž v rámci verejnej správy a v jej organizáciách. Čo zahŕňa energetická certifikácia budov. Energetický portrét. Energetický štítok ako grafické stvárnenie samotného energetického certifikátu.