Využitie metódy EVA pri hodnotení efektívnosti inovačného projektu - Závarská, Zuzana
Hodnotenie efektívnosti inovačného projektu, metódy hodnotenia. Metóda ekonomickej pridanej hodnoty. Metódy výpočtu ukazovateľa EVA. Metóda Capital Charge verzus metóda Value Spread. Priemerné náklady kapitálu a náklady vlastného imania. Prednosti a úskalia metódy EVA.