SEPA - nové európske výzvy platobného styku - Hoschek, Miloslav
Ciele, výzvy a dôvody pre vznik SEPA. Výhody SEPA. Priebeh implementácie SEPA na Slovensku. Základné komponenty SEPA. Výhody SEPA pre retail payment. Výhody zo zavedenia SEPA pre podniky a banky. Charakteristika SEPA credit transfers - SCT. SEPA direct debit - SDD.