Zemný plyn a jeho postavenie v energetickej bezpečnosti Európskej únie - Baláž, Peter
Rast cien energetických vstupov. Zásobovanie európskej komunity energiou. Preprava zemného plynu do EÚ. Vývoj trhu zemného plynu do roku 2010.