Recenzia - Knížat, Jozef
Recenzia na publikáciu Karola Zalaia "Finančno-ekonomická analýza podniku". Publikácia sa skladá z troch častí. Prvá časť pojednáva o ukazovateľoch a ich sústavách, o ich úlohe pri analýze. Druhá časť je venovaná analýze súhrnných výsledkov, a to na úrovni podnikovej, nadpodnikovej i výrobkovej. Záverečná časť sa orientuje na analýzu parciálnych výsledkov a je primárne zameraná do vnútra podniku.