Transformování role profesionála v oblasti kvality - Hacker, Stephen
Model transformačného leadershipu. Potreba uvedomenia. Oblasti ovládania lídrami: sebaovládanie, ovládanie podniku, ovládanie ľudí. Zameranie sa lídrov na množstvo zmien. Polarity znalostí lídrov.