Technické normy na systémy manažérstva kvality a ich hospodárska hodnota v chápaní rozvoja organizácie - Grauzeľ, Jozef
Systém manažérstva kvality. Eliminovanie rizík ohrozujúcich zdravie a životy zamestnancov. Model manažérstva kvality založený na procesnom prístupe. Úloha technických noriem z hľadiska hospodárskej hodnoty. Integrovanie bezpečnosti.