Globalizační potenciál novou kvalitou v řízení - Petříková, Růžena
Vhodné riadenie organizácie. Systémový prístup. Trvalo sa usilovať o vyššiu kvalitu. Globálny pohľad na podnikanie. Interkultúrny manažment a komunikácia.