Hypotekárna kríza v Amerike a jej vplyv na svetové kapitálové trhy - Jánošová, Veronika, 1953-
Dôvody vzniku realitnej krízy v USA. Dôsledky hypotekárnej krízy na svetovú ekonomiku. Vývoj akciových trhov v roku 2007.