Príčiny a dôsledky vstupu bánk a poisťovní do bankopoisťovníctva - Korauš, Antonín
Kooperácia bánk a poisťovní a príčiny jej vzniku. Príčiny vstupu bánk do poisťovníctva. Príčiny vstupu poisťovní do bankopoisťovníctva. Výhody spolupráce bánk a poisťovni. Výhody z pohľadu banky. Výhody a nevýhody pre zákazníka. Výhody z pohľadu poisťovne.