Zavedenie eura a účtovníctvo - Horváthová, Mária
Vyhláška č. 75/2008 Z.z., ktorou sa ustanovujú pravidlá vykazovania, prepočtu a zaokrúhľovania peňažných súm v súvislosti s prechodom na menu euro na účely účtovníctva, daní a colné účely. Návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov. Informácia v súvislosti s prechodom zo slovenskej meny na menu euro na účely daní, poplatkov, colné účely a účtovníctva. Postup pri prepočte k 1.1.2009. Príklady.