Prepočet a účtovanie menovitej hodnoty základného imania v spoločnosti s ručením obmedzeným pri prechode na euro - Máziková, Katarína
Spoločnosť s ručením obmedzeným - charakteristika. Spoločníci v spoločnosti a ich vklady. Praktické príklady na objasnenie postupu pri premene (prepočte) menovitej hodnoty základného imania a súvisiacich vkladov spoločníkov do základného imania spoločnosti s ručením obmedzeným.