City logistika - riešenia, ktoré zlepšia život v mestách - Moravčík, Ján
Začiatok city logistiky. Dôvody, pre ktoré sa city logistike venuje čoraz väčšia pozornosť. Trojuholník city logistiky. Technológie, ktoré sa využívajú pri zásobovaní miest. Priestor nielen pre cestnú dopravu. Širší kontext city logistiky.