Zákazník si vyberá aj podľa poskytovaných služieb - Majerčák, Peter
Prečo je dôležité získať a udržať si zákazníkov. Zákaznícky servis ako pridaná hodnota. Total quality management (TQM) a zákaznícky servis. Úroveň servisu ako konkurenčná výhoda.