Sociálne poistenie v Európskej únii Portugalsko - Terek, Adrián
Delenie systému sociálneho poistenia v Portugalsku na tri čiastkové systémy: verejný systém sociálneho zabezpečenia, systém sociálnej podpory a doplnkový systém. Organizácie, ktoré vykonávajú sociálne zabezpečenie. Dávky sociálneho poistenia. Nemocenské a materské dávky. Úrazové dávky. Poistenie v nezamestnanosti. Rodinné dávky.