Možnosti zvyšovania konkurencieschopnosti Prešovského kraja rozvojom cestovného ruchu - Vagaská, Jaroslava
Na základe analýzy vybraných ukazovateľov makroekonomického vývoja a ukazovateľov cestovného ruchu zhodnotenie súčasného stavu cestovného ruchu v Prešovskom samosprávnom kraji a poukázanie na bariéry a príležitosti jeho rozvoja, ktorých využitie prispeje k zvýšeniu konkurencieschopnosti regiónu.