Konsolidácia vo verejnej správe - Majorová, Miriam
Konsolidovaná účtovná závierka a súhrnná účtovná závierka. Povinnosť zostaviť konsolidovanú účtovnú závierku. Zásady zostavenia konsolidovanej účtovnej závierky. Spôsob zahrnutia účtovných jednotiek do konsolidovanej účtovnej závierky. Technika konsolidácie. Zmena metódy konsolidácie a odkonsolidácia. Metóda úplnej konsolidácie. Metóda podielovej konsolidácie. Metóda vlastného imania.