Špecifiká prípravy učiteľov cudzích jazykov v oblasti interkultúrneho vzdelávania na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Janíčková, Eva
Internacionalizácia a interkultúrna komunikácia v súčasnej Európe. Interkultúrne vzdelávanie. Interkultúrna kompetencia a interkultúrna výučba.