Hodnotenie vstupných vedomostí z cudzieho jazyka u študentov EU v Bratislave po zavedení ECTS - Seresová, Katarína, 1967-
Po zavedení ECTS na Ekonomickej univerzite v Bratislave a po vytvorení jazykových kurzov, ktoré zodpovedali jednotlivým jazykovým úrovniam podľa ECTS vznikla na Ústave jazykov EU potreba vytvárania homogénnych študijných skupín. Túto požiadavku je možné splniť pomocou zaraďovacích testov, ktoré sa na ÚJ EU začali používať v akademickom roku 2006/07 a ktoré poskytli študentom možnosť študovať v skupinách s rovnakou jazykovou úrovňou, čo im prináša omnoho väčší pokrok v poznatkoch.