Informačná spoločnosť v kontexte Lisabonskej stratégie v podmienkach Slovenskej republiky - Vagaská, Jaroslava
Stratégia konkurencieschopnosti Slovenska do roku 2010. Národná stratégia Slovenska postavená na rozvoji v štyroch prioritných oblastiach: informačná spoločnosť; inovácie, veda a výskum; podnikateľské prostredie; vzdelávanie a investície do ľudí. Informačná spoločnosť a informačná gramotnosť. Efektívna informatizácia verejnej správy. Široká dostupnosť internetu.