Príprava podnikateľov na euro - Hájková, Anna
SR spĺňa všetky predpoklady pre prijatie jednotnej meny euro. Legislatíva - Generálny zákon. Duálne zobrazovanie, predzásobenie, platobný styk, výmena slovenských bankoviek a mincí, zaokrúhľovanie, referenčné úrokové sadzby, kurzy a indexy, elektronické registračné pokladnice. Prechod na euro v jednoduchom účtovníctve. Stručná rekapitulácia rozhodujúcich termínov.