Zákon z 18. júna 2008 o používaní elektronickej registračnej pokladnice ...
Zákon o používaní elektronickej registračnej pokladnice a o zmene a doplnení zákona SNR č. 511/1992 Zb o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Zákon upravuje používanie elektronickej registračnej pokladnice na evidenciu tržieb na území SR. Za zákonom nasleduje Dôvodová správa k tomuto zákonu.