K niektorým otázkam fenoménu nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania v politike zamestnávania - Bezáková, Tatiana
Tieňová ekonomika a fenomény nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania. Príčiny vzniku nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania a ich sociálnoekonomické implikácie. Nelegálna práca a nelegálne zamestnávanie a ich právna úprava v slovenskom právnom poriadku. Možné prístupy k riešeniu problematiky nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania v rámci politiky zamestnávania.