Význam logistiky pre národné ekonomiky a ich zapojenie do nadnárodného hospodárstva - Oreský, Milan, 1956-
Zmeny, ktoré nútia podniky venovať sa fyzickej distribúcii. Koordinácia hlavných činností logistiky na podnikovej úrovni. Odborná definícia logistiky. Rozvoj logistiky na nadnárodnej úrovni. Národohospodárske efekty rozvoja logistického sektora.