Hledání talentů vs. demografický vývoj v Evropě
Agendy HR sa v jednotlivých európskych krajinách značne odlišujú. Napriek tomu sa na tomto rozmanitom kontinente objavilo niekoľko tém, ktoré sú všetkým štátom spoločné, a to napr. riadenie talentov a riadenie demografie. Globálne vyhľadávanie talentov.