K identifikaci a rozvoji talentů slouží DC - Hnojská, Petra
Využitie metódy Development Centre (DC) v podniku. Výhodou je zapojenie interných personalistov. Nepodceňovať prípravnú fázu DC. Odkrývanie potenciálu talentov vo firme. Dodržiavanie štandardných podmienok. Závery z DC. Vlastnosti skutočného vodcu.