Vybrané problémy vedy a výskumu v SR - Vagaská, Jaroslava
Financovanie vedy a výskumu v Slovenskej republike. Vývoj výdavkov na výskum a vývoj ako percento z HDP za obdobie r. 2001-2005. Výdavky na výskum a vývoj podľa zdrojov financovania v r. 2005. Problémy vedy a výskumu v SR. Patentová ochrana ako faktor podpory vedy a výskumu. Prihlášky priemyselnoprávnej ochrany v SR za obdobie rokov 2001-2005. Udelené a zapísané druhy priemyselnoprávnej ochrany v SR (2001-2005).