Měření profesního a kariérního růstu v podnicích - Doleželová, Hana
Ako hodnotia zamestnanci firmu z hľadiska možností svojho profesného rozvoja a kariérneho rastu, akú rolu v profesnom rozvoji hrá ich priamy nadriadený. Sú firemné princípy kariérneho rastu považované za spravodnlivé ? Kvantitatívny výskum "Spokojnosť zamestnancov".