Modelovanie dopytu v Exceli - Dávid, Arnold
Numerická analýza rastu dopytu po produktoch dlhodobej spotreby. Výsledok analýzy - náklady vložené do reklamy sa firme vracajú ako zvýšený dopyt po jej výrobkoch.