Základný ukazovateľ trhu - Škriniar, Pavel, 1979-
Základom porovnávania poisťovní je podiel na trhu podľa predpísaného poistného . Charakteristika a význam predpísaného poistného. Zmeny vo vykazovaní predpísaného poistného. Predpísané poistné a klient.