Poistenie rýchlej doby - Škriniar, Pavel, 1979-
Poistenie závažných ochorení. Poistenie počtu chorôb. Lekárske prehliadky. Výluky z poistenia. Plnenie poistného. Poistenie konkrétnych kritických chorôb jednotlivými poisťovňami.