Posun k lepšiemu - Škriniar, Pavel, 1979-
Prehľad ponuky investičného životného poistenia na slovenskom trhu. Popularita investičného životného poistenia. Vplyv neistoty na kapitálových trhoch s vplyvom na stav investičného účtu na konci trvania poistnej zmluvy.