Spôsoby ochrany pred nečakanými udalosťami - Maťovčík, Michal
Hedžing ako poistenie vlastných peňazí. Zabezpečenie investície. Charakteristika dôležitých zásad zabezpečenia: riziko portfólia, diverzifikácia, hedžovanie protipozíciou, pákový efekt.