Prvé skúsenosti s MiFID-om - Nagyová, Izabela
Ochrana investorov, podpora konkurencie v odvetví finančných služieb a zvyšovanie transparentnosti na trhu je cieľom európskej smernice o trhoch s finančnými nástrojmi. Analýza klienta pri investovaní. Nárast informácií a administratívy.