Na svoje udomácnenie ešte len čakajú - Škriniar, Pavel, 1979-
Výkonnosť dolárových dlhopisov. Zloženie počtu dolárových fondov. Dolárové dlhopisové fondy nelákavé pre Slovákov. Vývoj investícií do dolárových dlhopisových fondov. Rizikovosť fondov.