Světlo, pohyb, zvuk - Vintrová, Lucie
Využívanie citylightu (presvetlenej reklamnej plochy) v mestách. Ako využívať citylight v reklamnej kampani. Možnosť využitia 24 hodín denne a po celý rok. Súčasť marketingového mixu alebo ako samostatná oudoorová kampaň.