Rôznorodosť ako konkurenčná výhoda
Stratégia budovaná na rozdielnostiach. Infraštruktúra organizácie. Podpora a využívanie diverzity v zmysle podnikateľského prístupu. Vytvorenie tímov s orientáciou na jednu z odlišných skupín. Systém merania výsledkov diverzity