Oblečte si zaměstnance - Faltysová, Vladimíra
Zavedenie firemného dress code najmä vo veľkých nadnárodných korporáciách. Počiatočný nesúhlas zo strany zamestnancov. Dôležitosť internej komunikácie manažmentu so zamestnancami. Dress code a podpora firemnej kultúry a imidžu. Oslovenie image makera. Imidž zamestnacov ako konkurenčná výhoda.