Ako dosiahnuť, aby sa diali zmeny?
Realizovanie zmeny. Nanútenie zmeny. Negatívum veľmi rýchleho prístupu k zmenám. Vyhodnotenie panujúcej kultúry. Prispôsobenie nevhodnej kultúry. Potrebný čas a energia ktorú treba venovať zmene. Zostavenie implementačného tímu. Potreba odvahy.