Jak správně vybrat zaměstnance - Klementová, Pavlína
Rady, ako sa vyhnúť problémom, ktoré môžu nastať v priebehu výberového konania. Ucelená predstava o očakávaniach firmy. Predstavenie firmy uchádzačovi o zamestnanie. Vyjasnenie si platových podmienok. Pohovor v pozitívnom duchu. Vzdelávanie v oblasti výberu zamestnancov.