Úloha marketingu ve vzdělávání dospělých: Marketing školy - Šigut, Zdeněk
Relačný marketing (reletionship marketing). Marketing školy. Produkt vzdelávania. Posúdenie správnosti marketingu vzdelávania. Tvorba celoživotného systému vzdelávania dospelých. Prínos marketingu.