Dovolenka - Kováčová, Jana
Nárok na dovolenku, druhy dovolenky, dĺžka dovolenky. Čerpanie dovolenky, krátenie dovolenky, preplatenie dovolenky. Dovolenka a sviatok. Špecifické prípady a nárok na dovolenku.