Štatistické metódy - manažérsky nástroj nákladového riadenia - Teplická, Katarína
Štatistické metódy v riadení nákladov, ktoré dokážu podstatným spôsobom prispieť k rozhodovaciemu procesu manažérov. Regresná analýza v nákladovom riadení.