Mzdy, platy a ich duálne zobrazovanie, prepočet a zaokrúhľovanie - Rosenbergerová, Alžbeta
Národný plán zavedenia eura. Generálny zákon. Vyhláška ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR č. 251/2008 Z.z. s komentárom.