Ako vytvoriť pracovnú klímu vysokej motivácie, výkonnosti a lojality? - Reháková, Helena
Vysokokvalitné vzťahy a reálne vzťahy na pracovisku. Zlepšovanie vzťahov. Vzájomný rešpekt a záujem. Uľahčovanie práce. Tím bez energie. Informácie z prieskumov.