Využitie biznis simulácie v prospech rozvoja zamestnancov a náboru čerstvých absolventov - Rokusová, Andrea
Využitie biznis simulácie v oblasti stratégie a riadenia firiem. Global management challenge slúži ako nástroj na rozvíjanie analytických schopností manažérskych zručností a tímovej spolupráce. Previazanosť firemného sektora s univerzitami. Úzka interakcia medzi spoločnosťami, ktoré sa do súťaže zapoja a budúcimi absolventmi.