Strategický controlling a jeho vztah ke strategickému řízení - Šoljaková, Libuše
Modifikácia tradičných nástrojov a metód pre potreby strategického riedenia. Nástroje riadenia pre výkony. Nástroje riadenia pre aktivity a procesy. Nástroje riadenia pre zodpovednosť.