Hotelový marketing on-line - Nejezchlebová, Linda
Dôležitosť internetu pre hotelový priemysel. Internet ako marketingový a distribučný kanál. Prezentácia hotela na internete. Nárast internetových hotelových rezervácií. Jednoduché a prehľadné webové stránky pre skôr narodených. Nárast cestujúcich v seniorskom veku. Internetové desatoro pre moderného hoteliéra.