Zásoby v účtovníctve rozpočtových, príspevkových organizácií a obcí - Kicová, Marianna
Súčasti účtovnej závierky v sústave podvojného účtovníctva podľa zákona o účtovníctve. Vykazovanie zásob v účtovnej závierke. Vybrané príklady účtovania zásob.