Možnosti zavedení a praktická aplikace analýzy odchylek na bázi standardních nákladů - Danielis, Radek
Predstavenie spoločnosti T-mobile ČR. Sledovanie nákladov SAC (Subscriber acquisition costs) v spoločnosti. Navrhnuté zlepšenia pri komentovaní odchýlok na jednotlivých SAC.